Bel ons: 024-6421164 | E-mail: info@jackdejager-schilderwerken.nl

Hieronder staan onze werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden verricht met de beste producten op de markt. Heeft u verder nog vragen over onze werkzaamheden stuur ons gerust een email via onze Contact pagina en wij reageren zo snel mogelijk.


Schilderwerk

Wij verzorgen uw schilderwerk zowel binnen als buiten, meestal maken wij gebruik van Veveo verven en wanneer de klant anders wil zoals bijvoorbeels Sikkens is dat geen enkel probleem.

Sauswerk

Wij verzorgen natuurlijk ook al uw sauswerk van buitengevels tot binnen muren. Ook is vooraf elk project een technisch advies van de productadvieseur mogelijk.

Restauratiewerk

Wij verrichten ook restauratiewerkzaamheden, meestal nemen we het te restaureren product mee naar onze werkplaats waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor het opnieuw in oude glorie te herstellen product.

Reparatiewerk

Voor het schilderen komt het vaak voor dat er hier en daar wat gerepareerd moet worden. Dit word natuurlijk ook door ons profesioneel aangepakt met alleen de beste producten.

Kit / Glaswerk

Ook voor het plaatsen of vervangen van glas kunt u bij ons terecht. Het afwerken met kit doen wij ook, zo weet u zeker dat er de juiste overschilderbare kit gebruikt word waardoor e.v.t. slechte hechting problemen verholpen worden.

Behangwerk

Voor het behangwerk kunt u altijd contact opnemen, zowel voor advies als het uitvoeren van de werkzaamheden.

Voorbeelden

Hier zijn de buitengevels gesaust en voorzien van een spatrand. Bij het schilderwerk is de staat van de ondergrond altijd belangrijk. Daarom brengen wij met dit soort werk meestal ook op vraag van de klant een technisch advies uit. Hierin word door de vertegenwoordiger van het verfproduct omschreven en gespecificeerd wat de beste behandelingen voor de ondergronden zijn & welke producten hiervoor geschrikt zijn. Voor meer informatie over de mensen die het technisch advies opstellen, neem een kijkje op hun site; http://www.cd-color.de/nl

Hier zijn de kozijnen & luiken geschilderd. Er is gebruik gemaakt van authentieke kleuren die helemaal tot hun recht komen op dit monumentale pand. Het kozijnwerk is afgewerkt met een hoogglans lak van Veveo, de luiken hebben we meegenomen naar onze werkplaats en daar gerestaureerd terug opgehangen en afgelakt op locatie. Voor meer informatie over de verf producten waar wij mee werken, neem dan een kijkje op de site van Veveo; http://www.veveo.nl

Hier is een houtrotreparatie uitgevoerd. Het verrotte hout is wegge vreest tot het gezonden hout. Daarna behandeld met de producten van Repair Care, geïmpregneerd & gerepareerd. Wij werken altijd met A-Klasse producten voor meer informatie over Repair Care waar wij onze reparaties mee maken, neem een kijkje op hun site;http://repair-care.nl/

Gallerij

Our Clients